Magic Coaching - Curs de specialist în activitatea de coaching - Modulul 02

Descriere Curs

Acesta este Modulul 2 din cele 11 module ale cursului MAGIC COACHING, curs de certificare autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări din România în profesia de ”Specialist în activitatea de coaching” - cod COR 242412.

Modulul a fost susținut la Universitatea Româno-Americană pe data de 16-17 Noiembrie 2019 și cuprinde partea teoretică a cursului (mai multe detalii aveți aici - https://magic-coaching.ro/)

Cerinte

Pentru a putea practica legal Coachingul în Romania este nevoie să urmați cursurile unei școli de coaching și să dețineți o Diplomă eliberată de Autoritatea Națională pentru Calificări (http://site.anc.edu.ro/) care atestă atât însușirea conceptelor teoretice cât și dobândirea abilităților practice de coaching (180 ore teorie și practică în timpul cursului + 60 ore de practică documentată cu minim 5 clienți după terminarea acestuia) 

Profesia de ”Specialist în activitatea de coaching” este înscrisă în C.O.R. (Clasificarea Ocupatiilor din Romania) în grupa 2424 (Specialisti in formarea si dezvoltarea personalului) la poziția 242412.

Toți cei care sunt interesați de acest modul și nu returnează produsul digital în termenul legal de 14 de zile lucrătoare vor primi (la cerere) și materialul de curs în format PDF (51 de pagini)

(51 de pagini)

Ce vei studia ?

Modulul 2 - Experiența subiectivă și harta interioară (senzorială) a realității

  1. Rolul simțurilor în percepția și construcția adevărului despre realitate - Procesul Universal de Modelare al realității
    • Constrângerile neurologice (ale speciei umane), lingvistice (sociale) și personale (individuale)
  2. Procesele natural umane de ”modelare” ale realității și LIMBAJUL - Cum ne construim ”hărțile lingvistice”?
    • Procesele de Eliminare (Deleție) Generalizare (Analogie) și Deformare (Distorsionare)
  3. Re-prezentarea și comunicarea experienței subiective prin limbaj - Ce facem de fapt atunci când comunicăm?
  4. Implicațiile proceselor natural umane de ”modelare” ale realității în procesul de coaching
  5. Rolul comunicării în procesul învățării/schimbării - Ce este meta-comunicarea?
  6. Tipul și importanța cuvintelor în (re)construcția realității


Despre trainer

Marian Opran

Marian Opran

Mi-am început cariera în anul 1987 și am lucrat până în anul 2012 în domeniul telecom. Am o experiență de 10 ani în diferite poziții manageriale atât în departamente tehnice cât și în departamente de vânzări, fiind manager pentru companii ca Romtelecom, Cisco, Nokia-Siemens, Huawei sau ZTE.

Sunt absolvent al Universității Politehnice București din anul 1996 și am o diplomă de Studii Academice Postuniversitare în Management obținută în anul 2010. Pe lângă acestea, am o diplomă de Manager de Proiect de la Open University din Marea Britanie (2001) și o alta în Eficientizarea Productivității Personale de la Leadership Management Institute SUA (2012).

Din anul 2012, din pasiune pentru coaching, mi-am înființat propria companie de consultanță în afaceri și management, Epistema Consulting SRL, și am început să vând servicii de dezvoltare personală persoanelor interesate să-și crească performanța profesională sau în relațiile cu ceilalți (www.opranmarian.ro).

Sunt certificat din anul 2013 și re-certificat în 2016 ca ”Master Practitioner NLP” și ”Licensed Associate NLP Coach” de către Dr. Richard Bandler, unul dintre co-fondatorii Programării Neuro-Ligvistice. Pe lângă aceste două certificări, am devenit Specialist în activitatea de coaching acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) în 2015 și am obținut în 2019 de la Leadership in International Management Ltd (www.limglobal.net/) o diplomă de Learning Coach în metodologia ARL (Action-Reflection-Learning).

În prezent, urmez cursurile de Analiză Tranzacțională (AT) ale Yorkshire Training Centre International (www.psihoterapieat.ro) fiind în al 6-lea an de formare și predau la Universitatea Româno-Americană cursul acreditat de ANC în profesia de ”Specialist în activitatea de Coaching” denumit Magic-Coaching (www.magic-coaching.ro).

Citatul meu preferat este cel al lui Ralph Nader care spune în  cartea Crashing the Party că ”Funcția leadershipului este de a crea mai mulți lideri, nu mai mulți adepți”. Cred cu tărie că și misiunea coachingului este același.

Recenzii cursanti

  • 5 Stele
  • %0
  • 4 Stele
  • %0
  • 3 Stele
  • %0
  • 2 Stele
  • %0
  • 1 Stea
  • %0

0

Nota din recenzii

Lasa o recenzie

  • Ce nota merita acest curs ?

Pret 399 RON

    Detalii curs

  • Lectii 8
  • Cursanti 0
  • Durata 5 ore, 11 min, 9 sec
  • Nivel incepatori
  • Limba Romana
  • Online Da
2.png

Nu esti inca convins?


Fiecare curs vine cu o perioada de 14 zile in care il poti returna